TESTIMONIALE

CINE SUNTEM

Suntem Coloricio Logistik, compania dumneavoastră de logistică în transport rutier, maritim şi aerian de mărfuri la nivel mondial.

Avem experienţă în transportul internațional de marfă pe toate continentele. Oferim servicii de brokeraj și expediere pentru orice fel de mărfuri și pentru orice destinație.

Coloricio oferă livrări de articole și colete în toată lumea. Acum vă puteți relaxa în timp ce livrăm articolele dumneavoastră fragile, ambalate în cutiile noastre speciale, la cerere, la prețuri accesibile. Oferim livrări de mărfuri grele și în vrac oriunde în lume, la tarife economice, inclusiv asigurare pentru marfa dumneavoastră până când ajunge la destinație.

Oferim servicii de transport aerian fiabile și fără probleme, cu o gamă largă de viteze de livrare, opțiuni de servicii și acoperire de asigurare.

Oferim o gamă variată de opțiuni de transport pentru comercianții de comerț electronic, oferim și livrare expresă a unor mărfuri grele în Europa, Asia, Africa, Australia și America. Profitați de capacitatea globală, duratele de navigare fiabile și tarifele competitive pentru transportul mărfurilor dumneavoastră acolo unde trebuie să fie când trebuie să fie. Indiferent dacă este transport de marfă în regim de grupaj parţial, camion complet sau încărcătură supradimensionată, avem soluţia pentru dumneavoastră.

Oferim soluții logistice fiabile astfel încât să vă puteți concentra asupra altor aspecte ale afacerii dumneavoastră. Oferim clienților noștri servicii de ridicare, ambalare și livrare , ajutându-i să economisească costuri de transport și timp. Ne puteți contacta pentru mai multe informații despre serviciile noastre de ridicare. Logistica noastră contractuală este cea mai potrivită pentru afacerea dumneavoastră, deoarece ne ocupăm de livrarea la nivel mondial de articole, inclusiv ambalare, transfer expres și servicii de transport de marfă. Acum puteți urmări transportul dumneavoastră cu propriul telefon mobil, în timp ce îl gestionăm cu atenție şi îl livrăm în siguranță și la timp.

Funcționăm prin depozite mari în diverse locații: portul Constanța - România, portul Agigea - România, şi Kirchbichl - Austria. Coloricio oferă depozitare generală flexibilă, cu soluții de depozitare sprijinite de cheiuri de încărcare și nivelatoare de doc, alături de sisteme robuste de gestionare.

TOP