GETUIGENISSEN

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Coloricio Logistik, uw logistiek bedrijf in weg-, zee- en luchtvracht wereldwijd.

Wij hebben ervaring met internationaal vrachtvervoer op alle continenten. We bieden makelaardij- en verzendservices voor alle soorten goederen en voor elke bestemming.

Coloricio levert artikelen en pakketten wereldwijd. Nu kunt u ontspannen terwijl wij uw breekbare artikelen op verzoek, tegen betaalbare prijzen in onze speciale dozen leveren. Wij bieden leveringen van zware en bulkgoederen overal ter wereld tegen voordelige tarieven, inclusief verzekering voor uw goederen totdat ze hun bestemming bereiken.

We bieden betrouwbare en probleemloze luchtvervoersdiensten met een breed scala aan leveringsnelheden, opties van diensten en verzekeringsdekking.

We bieden een breed scala aan verzendopties voor e-commerce-handelaren, we bieden ook snelle levering van zware goederen in Europa, Azië, Afrika, Australië en Amerika. Profiteer van wereldwijde capaciteit, betrouwbare verzendtijden en concurrerende tarieven om uw goederen te vervoeren waar ze moeten zijn wanneer ze moeten zijn. Of het nu gaat om deellading, volle vrachtwagen of overmaatse lading, wij hebben de oplossing voor u.

We bieden betrouwbare logistieke oplossingen zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw bedrijf. We bieden onze klanten ophaal-, verpakkings- en bezorgdiensten, waardoor ze kunnen besparen op transport- en tijdkosten. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Onze contractlogistiek is het beste voor uw bedrijf, aangezien we de wereldwijde levering van artikelen afhandelen, inclusief verpakking, expresoverdracht en vrachtdiensten. Nu kunt u uw zending volgen met uw eigen mobiele telefoon, terwijl wij deze zorgvuldig beheren en veilig en op tijd afleveren.

We opereren via grote magazijnen op verschillende locaties: de haven van Constanța - Roemenië, de haven van Agigea - Roemenië en Kirchbichl - Oostenrijk. Coloricio biedt flexibele algemene opslag, met opslagoplossingen die worden ondersteund door laaddocks en docklevellers, samen met robuuste beheersystemen

TOP